Selecteer een pagina

Kennismaken met

onze school en docenten

  1. Voorpagina
  2. >
  3. Kennismaken met

Kennismaken met…

26 januari 2023 | Aanvang 19:00

Groep 8! Een belangrijk en erg leuk jaar. Je gaat afscheid nemen van de basisschool dit jaar. Maar als je ergens afscheid van neemt, dan begin je vaak ook aan een nieuw hoofdstuk. Voor jou is dat een nieuwe middelbare school. 

Gelukkig hoef je pas in maart pas te kiezen en heb je nog alle tijd om een keuze te maken. We zouden het daarom erg leuk vinden als je in ieder geval alvast komt kennismaken met ons. 

Vrijdag 24 november

16:00 – 18:00 

We zijn verrast door de vele aanmeldingen voor Kennismaken met MCA. Helaas hebben we daarom moeten besluiten dat het niet meer mogelijk is om je in te schrijven. Uiteraard ben je nog wel van harte welkom  op ons Open Huis op 27 januari of bij de mini-lessen op 5 maart.

Zet in je agenda

Open Huis:
27 januari 2024

Mini-lessen:
5 maart 2024

Aanvullende informatie

Ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onderstaande linkjes.

Neem ook een kijkje in onze brochure voor een indruk van onze school:

Kom kijken en doe mee met onze mini-lessen!

Naast het aankomende Open Huis op 27 januari, kun je ook onze school beter leren kennen tijdens de mini-lessen op 5 maart. Schrijf je hier vandaag nog voor in!

VR-tour

Ontdek onze school, en bekijk onze vernieuwde vr-tour! Wandel digitaal door onze school, gewoon vanaf je bank met je computer, smartphone of tablet. Naast dat je door onze school kan lopen en lokalen kan bezichtigen, vind je per onderwerp of klaslokaal wat handige video’s en informatie.