Selecteer een pagina

Huiswerk Begeleiding

Professionele coaching van Lyceo

  1. Voorpagina
  2. >
  3. Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

De leerlingen worden door docenten en mentoren goed geholpen met de aanpak van het werk thuis en op school. Ook in het mentoruur wordt hier aandacht aan besteed. Heeft de leerling toch extra begeleiding nodig, dan kan een beroep gedaan worden op de hulp van Lyceo.

Lyceo is een praktijk voor onder andere professionele huiswerkbegeleiding, examentraining, studiecoaching en bijles. Deze hulp zal door ouders zelf bekostigd moeten worden. 

Huiswerkbegeleiding van Lyceo

Jouw leerproces op deze locatie staat centraal. Het persoonlijk contact met jou vinden wij belangrijk. Wij hebben daarom ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met jou en je ouders samen. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat we jou kunnen bieden door middel van de  begeleiding en zullen we met jou bespreken waar je hulp bij kunt krijgen.

Wij streven op de begeleiding naar zoveel mogelijk vaste begeleiders. Je wordt op onze vestiging ook gekoppeld aan een vaste begeleider die nauw betrokken zal zijn bij jouw leerproces. Als team zorgen we ervoor dat jij je goed op je plek voelt.

Mocht je een keer willen zien hoe wij werken, kom gerust even langs. We zitten heel dichtbij, namelijk op jouw school!

Let op: Deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori College Arnhem. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt de Izaak Evertslaan (Link: Lyceo Arnhem – Izaak Evertslaan)

Contact:
Crissy van der Zee
crissy.vanderzee@lyceo.nl
06-53859480

Openingstijden Huiswerkbegeleiding:
Maandag: 15.20 tot 18.15
Dinsdag: 14.15 tot 17.15
Woensdag: 15.20 tot 18.15
Donderdag: 15.20 tot 18.15
Vrijdag: 15.20 tot 18.15