Selecteer een pagina

Benefiet dinershow

voor Oekraïne

  1. Voorpagina
  2. >
  3. Benefiet diner voor Oekraine

MCA in actie voor Oekraïne: Dinershow!

De situatie in Oekraïne houdt de hele wereld bezig, zo ook onze leerlingen. De afgelopen week hebben we veel vragen van onze leerlingen hierover gehad. De belangrijkste vraag (en daar zijn we trots op!): wat kunnen wij voor ze doen?

Daarom gaan we een spetterende benefiet dinershow organiseren! Leerlingen zetten hun (kook)talenten in en serveren een heerlijk diner in combinatie met een avondvullend programma vol spektakel en optredens. Dat mag je niet missen!

Vrijdag 18 maart
Benefiet 5 gangendiner

€ 27,50 pp (exclusief drankjes)

UITVERKOCHT!

Inloop: 18:40
Aanvang: 19:00
Locatie: Aula MCA

De Benefiet Dinershow is volledig uitverkocht! Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar. Wel kan er nog gedoneerd worden voor de onderwijspakketten middels onderstaand formulier. 

Heb je nog vragen over het diner. Dan kun je contact opnemen met Caroline van Toor: c.toorsletering@montessoriarnhem.nl. 

Druk op de oranje knop hieronder om naar het doneer formulier te gaan.

Bedrijfssponsoring

Ook bedrijven willen we graag de kans geven om een steentje bij te dragen aan ons benefiet diner. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Zo kunnen wij jouw bedrijfslogo plaatsen op de menukaart, website en social media. En het is mogelijk om 1 van onze gangen te sponsoren. Wil je hier meer informatie over? Klik op de kknop hieronder of stuur dan een mail naar Babette Kolen,
b.kolen-couzijn@montessoriarnhem.nl

Montessori College Arnhem
Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem

KvK: 41053607