Selecteer een pagina

Aanmelden 2024 - 2025

Kies jij voor onze school?

Word jij een leerling bij ons op school?

Wat ontzettend leuk. Wij zijn er voor iedereen met een advies vmbo-t (mavo) of hoger en de wil om zich te verbinden aan onze Montessori-aanpak.

Om bij ons onderwijs te kunnen volgen, is het niet noodzakelijk om een vooropleiding in het Montessori basisonderwijs te hebben afgerond.

Momenteel is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor het schooljaar 2024-2025. Wil je je nog inschrijven voor schooljaar 2023-2024? Neem dan contact op met

Sander Cok, Afdelingsleider Onderbouw m/h  1 & 2,
e-mail: s.cok@montessoriarnhem.nl

Inschrijven vanaf klas 2 of hoger
Gaat jouw kind op dit moment naar een andere middelbare school, maar past het Montessori College Arnhem wellicht beter bij uw kind? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. We bekijken dan samen of wij uw kind een goede plek kunnen bieden op onze school. We bespreken ook het aannamebeleid en de eventuele vervolgstappen om een goede overstap te kunnen maken.

Helaas hebben wij voor het schooljaar 2023-2024 geen plek meer in leerjaar 2mavo/havo, 3mavo, 4havo en 4mavo. Wilt u uw kind toch aanmelden en op de wachtlijst laten plaatsen, neem dan contact met de betreffende afdelingsleider

Edit Djini, Afdelingsleider 3 & 4 mavo,
e-mail: e.djini@montessoriarnhem.nl

Suzanne de Kleyn, Afdelingsleider 3-4-5 havo en tweefasen vwo,
e-mail: s.dekleyn@montessoriarnhem.nl

Wilt u meer specifieke informatie over het instromen in hogere leerjaren en de vakken en profielen die wij aanbieden, dan kunt u contact opnemen met onze decanen:

Tobias Klutman, decaan mavo, e-mail: t.klutman@montessoriarnhem.nl

Els Dillerop, decaan havo, e-mail: e.dillerop@montessoriarnhem.nl

Wil je bij ons op school komen? En wil je dan inschrijven voor leerjaar 2 of hoger? Gebruik dan onderstaand formulier.

Wil je dit schooljaar nog naar leerjaar 1? Neem dan contact op met onze afdelingsleider Sander Cok. Voor schooljaar 2024-2025 is het nog niet mogelijk om je in te schrijven.