Selecteer een pagina

Aanmelden 2022 - 2023

Kies jij voor onze school?

Word jij een leerling bij ons op school?

Wat ontzettend leuk. Wij zijn er voor iedereen met een advies vmbo-t (mavo) of hoger en de wil om zich te verbinden aan onze Montessori-aanpak.

Om bij ons onderwijs te kunnen volgen, is het niet noodzakelijk om een vooropleiding in het Montessori basisonderwijs te hebben afgerond.

 

Aanmelddatum

De uiterste aanmelddatum voor onze school is 22 maart 2021. Je kunt je aanmelden door ons digitale aanmeldformulier in te vullen (zie ook de knop onder aan deze pagina). Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging geldt als bewijs van inschrijving.

Let op! Momenteel is de inschrijfperiode voor het schooljaar 2021-2022 verstreken. Indien u vragen heeft over het aanmelden, dan kun u een mail sturen naar b.kolen-couzijn@montessoriarnhem.nl.

Is uw kind uitgeloot op een ander school, en wilt u hem/haar aanmelden bij ons op school? Dan kan dat via het digitale aanmeldformulier (zie ook de knop hieronder aan de pagina). Bij opmerkingen kunt u aangeven dat uw kind was uitgeloot.

Inschrijven vanaf klas 2 of hoger

Gaat uw kind op dit moment naar een andere middelbare school, maar past het Montessori College Arnhem wellicht beter bij uw kind? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. We bekijken dan samen of wij uw kind een goede plek kunnen bieden op onze school. We bespreken ook het aannamebeleid en de eventuele vervolgstappen om een goede overstap te kunnen maken.

We geven u graag meer informatie over het aannamebeleid en de vervolgstappen.

Voor het schooljaar 2021-2022 hebben wij geen plaats meer in alle leerjaren. Wilt u uw kind toch aanmelden, dan kan hij of zij in overleg met de afdelingsleiders op de wachtlijst worden geplaatst. 

Neem contact op met:

Esther Lucassen Afdl.leider lj. 1 en 2, Email: e.lucassen@montessoriarnhem.nl

Edit Djini, Afd.leider 3 & 4 mavo, Email: e.djini@montessoriarnhem.nl

Suzanne de Kleyn, Afd.leider 3-4-5 havo en tweefasenvwo, Email: s.dekleyn@montessoriarnhem.nl

Wilt u meer specifieke informatie over het instromen in hogere leerjaren en de vakken en profielen die wij aanbieden, dan kunt u contact opnemen met onze decanen:

Errol Hogenkamp, decaan mavo, Email: e.hogenkamp@montessoriarnhem.nl

Els Dillerop, decaan havo, Email: e.dillerop@montessoriarnhem.nl