Selecteer een pagina

Aanmelden 2024 - 2025

Kies jij voor onze school?

Word jij een leerling bij ons op school?

Wat ontzettend leuk. Wij zijn er voor iedereen met een advies vmbo-t (mavo) of hoger en de wil om zich te verbinden aan onze Montessori-aanpak.

Om bij ons onderwijs te kunnen volgen, is het niet noodzakelijk om een vooropleiding in het Montessori basisonderwijs te hebben afgerond.

Inschrijven vanaf klas 2 of hoger
Gaat jouw kind op dit moment naar een andere middelbare school, maar past het Montessori College Arnhem wellicht beter bij jouw kind? Dan nodigen wij jullie van harte uit voor een kennismakingsgesprek. We bekijken dan samen of wij jouw kind een goede plek kunnen bieden op onze school. We bespreken ook het aannamebeleid en de eventuele vervolgstappen om een goede overstap te kunnen maken.

Momenteel zitten leerjaar 2, mavo3 en mavo4 vol en nemen wij in principe geen leerlingen aan voor deze leerjaren. Voor meer informatie hierover, kunnen jullie terecht bij onze afdelingsleiders:

 Sander Cok, Afdelingsleider Onderbouw m/h  1 & 2,
e-mail: s.cok@montessoriarnhem.nl

Edit Djini, Afdelingsleider 3 & 4 mavo,
e-mail: e.djini@montessoriarnhem.nl

Suzanne de Kleyn, Afdelingsleider 3-4-5 havo en tweefasen vwo,
e-mail: s.dekleyn@montessoriarnhem.nl

Willen jullie meer specifieke informatie over het instromen in hogere leerjaren en de vakken en profielen die wij aanbieden, dan kunnen jullie contact opnemen met onze decanen:

Tobias Klutman, decaan mavo, e-mail: t.klutman@montessoriarnhem.nl

Els Dillerop, decaan havo, e-mail: e.dillerop@montessoriarnhem.nl

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Wil je graag bij ons op school komen? Je bent uiteraard van harte welkom. Op onze school wordt er niet geloot.

De centrale aanmeldperiode is van start gegaan. Deze periode loopt van 25 maart tot en met 31 maart 2024. Door op de knop hieronder te klikken, komen jullie bij het digitale aanmeldingsformulier. 

Let op: we hebben de handtekening van beide ouder(s) en/of verzorger(s) nodig op het formulier, tenzij je een alleenstaande ouder of verzorger bent. 

Is er op dit moment een ontwikkelingsperspectief (OPP) vanuit de basisschool voor de leerling? Dan nodigen we jullie graag uit om contact op te nemen met onze coördinator leerlingondersteuning leerjaar 1: Angela Daniels, a.daniels@montessoriarnhem.nl.